W lodówce świeżutki, młody szpinak więc czemu nie zmiksować sobie koktajlu. Dorzucę banana i kiwi, całość podleję szklanką wody. Pycha, zdrowe i wiosenne. Uwielbiam szpinak pod każdą postacią, ale najlepiej smakuje mi w koktajlu.Wypicie takiego napoju to samo zdrowie . Jeśli lubicie płatki owsiane możecie dorzucić łyżkę czy dwie, aby wspomóc organizm w trawieniu po tłustych pączkach.
Składniki:
- szklanka szpinaku baby,
- 1 banan,
- 1 kiwi,
- szklanka zimnej wody (250 ml)
Przygotowanie:
Szpinak dokładnie wypłukać pod bieżącą wodą, porwać na mniejsze kawałki i wrzucić do misy blendera. Dodać obrane i pokrojone owoce, zalać wodą. Całość zmiksować, przelać do szklanek i cieszyć się smakiem wiosennego Szpinakowe love;)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz